Jeste li probali klađenje na Dota 2 u kladionici?

Home Forums Tech Support Jeste li probali klađenje na Dota 2 u kladionici?

• This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Pashtet

Zanima me kako iskusni igrači odlučuju na koje timove staviti tijekom velikih Dota 2 turnira poput The International? Koristite li neku strategiju praćenja forme timova i heroja, ili više gledate šanse i kvote kako biste povećali dobitak?

#43170 Reply
      Pashtet

Zanima me kako iskusni igrači odlucuju na koje timove staviti tijekom velikih Dota 2 turnira poput The International? Koristite li neku strategiju pracenja forme timova i heroja, ili vise gledate sanse i kvote kako biste povecali dobitak?

#43175 Reply
        Melodic

Pratio sam nedavni meč između OG-a i Team Spirita i stvarno me iznenadilo kako je svaki draft mogao potpuno promijeniti tok igre. Prije nego što sam stavio okladu, odlučio sam prvo pratiti prve runde i taktike oba tima. Na kraju sam se odlučio za klađenje na https://ggbet-hr.com, jer imaju dobre kvote i licencu s Curaçaa, što mi daje sigurnost. Uložio sam manji iznos na OG jer su imali stabilnu igru u grupnoj fazi, a ulog sam prilagođavao dok su se razvijale runde. Na kraju sam ostvario dobitak od oko 400 €, i shvatio da kombinacija praćenja drafta, forme igrača i fleksibilnog klađenja uživo daje najbolje rezultate kada se klađate na Dota 2.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
        Reply To: Reply #43170 in Jeste li probali klađenje na Dota 2 u kladionici?
        Your information:

Scroll to top

Warning: Constant MYSQLI_REFRESH_MASTER already defined in Unknown on line 0