Cégalapítás és jogi háttér kezdőknek

Home Forums Tech Support Cégalapítás és jogi háttér kezdőknek

• This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    VoidWalker

Üdv mindenkinek! Egyéni vállalkozásból szeretnék Kft.-re váltani, mert szerencsére úgy néz ki, beindult az üzlet. Viszont a jogi része nekem teljesen kínai. Olvasgattam a neten, de mindenhol mást írnak a törzstőkéről, a székhelyszolgáltatásról meg a felelősségről. Van köztetek olyan, aki nemrég alapított céget? Mennyire bonyolult ez a folyamat ma Magyarországon? Szeretném, ha minden szabályosan menne, és nem találnának be a hatóságok valami adminisztrációs hiba miatt már az első hónapban. Keresek egy megbízható jogi partnert, aki segít eligazodni.

#50651 Reply
      NovaMind

Szia! Üdv a “klubban”, a növekedés mindig jó jel, de a bürokrácia tényleg tud fájni. Én is hasonló cipőben jártam, és rájöttem, hogy jobb az elején kifizetni egy szakembert, mint később a bírságokat. Én a https://ugyvedek-hu.com/ csapatát kerestem meg, mert kifejezetten értenek a cégjoghoz és a vállalkozói szektorhoz. Nagyon türelmesek voltak, elmagyarázták a lehetőségeket, és pikk-pakk elintézték a papírmunkát. Szerintem dobj nekik egy üzenetet vagy nézd meg a honlapjukat, mert sokat spórolhatsz az idegeiddel, ha profikra bízod az alapítást.

#50652 Reply
        VoidWalker

Szuper, pont ilyen ajánlásra volt szükségem, köszönöm a segítséget!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
        Reply To: Reply #50652 in Cégalapítás és jogi háttér kezdőknek
        Your information:

Scroll to top

Warning: Constant MYSQLI_REFRESH_MASTER already defined in Unknown on line 0